Skip to content

Meistä

 
 
HTR-Steel Oy on vuonna 1994 perustettu lasi- ja metallirakenteita valmistava ja asentava yritys. Kaikki yrityksen toimitilat sijaitsevat Alavudella, Etelä-Pohjanmaalla.
 
 Olemme olleet tuottamassa erilaisia lasi- ja metallirakenteita yhteensä yli 500 kohteeseen, niin pienempiin kuin suurempiin tarpeisiin. Olemme tuottaneet esimerkiksi Helsingin Herttoniemen korttelipysäköintiin suojaseinät sekä Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitilojen kattoikkunoita. Lisää toteutuksistamme löydät referenssit sivulta.
 
Tulevaisuudessa haluamme olla mukana rakentamassa hiilineutraalia yhteiskuntaa sekä parantaa rakentamisen laatua. Maankäyttö- ja rakennuslain uudistuessa haluamme auttaa asiakkaitamme täyttämään, sekä tietenkin myös ylittämään uuden lainsäädännön määräykset laadukkailla rakenteilla.
 
Tavoitteenamme on myös jatkossa lisätä Joutsenmerkin omaavia tuotteita. Olemme tuottaneet jo nyt useita Joutsenmerkki-kohteita ja ne ovat olleet avainasemassa kiertotalouden edistämisessä. Tällä hetkellä noin 50% käyttämästämme alumiinista on kierrätysalumiinia, joka on pääasiassa kuluttajatuotteista kierrätettyä.
 
Eräänä kiertotalousstrategiamme osana olemme tarjonneet ja tehneet asiakkaillemme vanhojen metallilasirakenteiden kunnostamistöitä. Aina kokonaisia rakenteita ei tarvitse pistää uusiksi esimerkiksi energiatehokkuutta lisättäessä, vaan tällöin voimme esimerkiksi vaihtaa rakenteeseen uudet lasit ja tiivisteet, jotta rakenteelle saadaan paremmat U-arvot.
 
“Laadulla on tekijänsä”, meillä sanotaan. Mikäli juuri teillä on tarve laadukkaille rakenteille, otathan meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta, niin rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu!
Yhteystiedot