Skip to content

Metalliovet

 

 

 

Metalliovet ovat siisti ja kestävä ratkaisu moniin kohteisiin. Me valmistamme sekä teräsovia, että alumiiniovia. Alumiiniovet ovat kevyitä, mutta kuitenkin jämäköitä sekä kestäviä, ja todella vähähuoltoisia. Alumiinin ruostumattomuuden vuoksi ne sopivat hyvin esimerkiksi ulko-oveksi. Metalliovet eristävät erittäin hyvin lämpöä ja ne ovatkin hyvä tapa lisätä rakennuksen energiatehokkuutta. Metalliovet eristävät hyvin myös ääntä.

 

Myös teräsovet ovat jämäköitä, kestäviä ja vähähuoltoisia. Teräs käsitellään siten, että ovet ovat ruostumattomia. Teräsovet ovat kovuutensa vuoksi hyvin pitkäikäisiä.

 

Metalliovet voidaan lasittaa eri käyttötarkoituksiin soveltuvilla laseilla ja ne voidaan valmistaa joko eristetyistä tai eristämättömistä profiilijärjestelmistä. Metalliovista voidaan tehdä myös EI30 ja EI60 palo-ovia. Palo-ovien avulla mahdollista tulipaloa pystytään hallitsemaan ja pitämään kurissa, jotta rakennuksessa olevat henkilöt ehtivät poistua turvallisesti.

 

Kaikki alumiiniprofiileissa käytetty alumiini voidaan valmistaa kierrätetystä alumiinista ja ne voidaan myös kierrättää.

 

Tyypillisiä käyttökohteita metallioville ovat koulut, sairaalat, toimistorakennukset ja kerrostalot.

 

Käytössämme on oma jauhemaalaamo, jossa maalaamme teräsovien valmistuksessa käytetyt profiilit kohteen mukaiseksi. Jauhemaalaamomme ansiosta pystymme toimittamaan yksittäisiä ovia nopeallakin aikataululla.

 

Kaikki sisäänkäyntipalo-ovet ja sisäänkäyntiovet ovat CE-merkittyjä.